Kick off Skåne - Vi på Sörgården Event hjälper er!

Sörgården Event har sedan starten, för över 20 år sedan hjälpt företag och privatpersoner att få till lyckade kick offer och event. Vi arbetar alltid ut efter att du som kund ska känna dig så trygg som möjligt med vetskapen om att vi tar hand om allt det praktiska inför er kick off.

Varför arrangera er kick off i Skåne med oss?

Med över 20 års erfarenhet av att arrangera företagsevent och kick offer vet vi hur man går tillväga för att uppnå ett så lyckat resultat som möjligt. Sörgården är strategiskt lokaliserad utanför Flyinge med den natursköna Romeleåsen som bakgrund, närhet till natur och avkoppling på ett bekvämligt och lättillgängligt avstånd från staden. I våra lokaler finns möjligheten att anordna kick offer i Skåne för upp till 100 personer. Skulle ni vara fler än så får ni självklart kontakta oss så ser vi till att göra vad vi kan för att tillmötesgå era behov.

Kick off Skåne - Vad vi på Sörgården Event kan hjälpa er med

Vi är måna om att er kick off i Skåne blir så bra som möjligt och att ni känner er nöjda med ert val av oss på Sörgården Event, därför kan vi erbjuda ett tjänster för att göra er kick off ännu mer avslappnad och trevlig.

 • Personal
 • Catering
 • Dukning
 • Underhållning (bokning av artister, DJ, komiker, osv)
 • Transporter (bussar m.m.)

Låt oss ta hand om er kick off i Skåne

Medans ni fokuserar på att ha en trevlig stund ser vi till att allt det praktiska runt omkring flyter på så ostört som möjligt. Vi hjälper er med planering och utförande av er kick off i Skåne och självklart ser vi till att den teknik som behövs finns på plats. Vi kan även hjälpa till med att boka artister, band eller annan underhållning. Självklart kan vi även ordna med transport till- och från våra lokaler. Det enda som ni behöver tänka på är att det är ni själva som står för att ta köpa in och ta med eventuell alkoholhaltig dryck. Utöver det ordnar vi och våra samarbetspartner resten!

Mat under kick offen

Gastro Gaspari levererar all vår mat, restaurangen är belägen inte långt ifrån vår anläggning och har sedan starten alltid strävat efter, att med hög kvalitet och med stor kärlek till det lokala, producera bra mat som för samman människor. Vi på Sörgården Event är stolta över att få arbeta tillsammans med Gastro Gaspari för att sätta guldkant på er upplevelse och att få chansen att föra deras matfilosofi vidare till våra kunder och besökare.Kick off Skåne

Våra kick off-aktiviteter

Allt fler företag har börjat inse charmen i paintball och hur bra det fungerar som samarbetsaktivitet. På Sörgården hittar du SAS Paintball, de har en utomhus paintballbana och en inomhus tracerball-bana för sommarhalvåret.

Inomhus paintball

Zakatcha Ghost village och Zakatcha speedball heter de två utomhosbanorna. Här tar ni er fram i skydd av buskar träd och övergivna hus, båda banornas bjuder på adrenalin och äventyr som sätter er pricksäkerhet och samarbetsförmåga på prov.

Inomhus tracerball

Om du är en Indiana Jones-fantast eller bara allmänt äventyrslysten så är denna banan rätt för dig. Här har du och ditt lag chansen att axla huvudrollerna i detta Indiana Jones-liknande äventyr.

Ni tävlar mot varandra som två indianstammar som båda är på jakt efter “Zuukons förlorade skatt”, men vem hittar den först?

Boka er nästa kick off i Skåne redan idag!

Boka er nästa kick off hos oss på Sörgården Event redan idag så hjälper vi er med planering och genomförande för en så oförglömlig upplevelse som möjligt!

 • fb

  Följ oss på Facebook!

  Här hittar du aktuella nyheter
  och erbjudanden!
 • letter

  Sörgården Event

  Roslöv Sörgården
  247 97 Flyinge
 • phone

  Kontakta oss

  046-23 30 70
   info@sorgardenevent.se